Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Pozvánka na ustanovující jednání Řídicího výbor MAP

Pozvánka na ustanovující jednání Řídicího výbor MAP



Datum konání:
23.5.2016

Vážený pane řediteli/Vážená paní ředitelko,

Vážený pane starosto/ vážená paní starostko,

Vážení zástupci dalších organizací podílejících se na vzdělávání dětí a mládeže

 

jako zpracovatel Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro ORP Jičín (dále jen projekt MAP) si Vás dovolujeme pozvat na první (ustavující) jednání Řídícího výboru projektu MAP pro ORP Jičín, které se uskuteční v pondělí 23. května od 15:30 v restauraci U Všech čertů, M. Koněva 73, Jičín. (Parkovat je možné ve dvoře restaurace, v ulici M. Koněva, nebo na parkovišti u zimního stadionu).

 

            Předběžný program jednání:

  1. Zahájení
  2. Vzájemné seznámení účastníků jednání
  3. Schválení statutu Řídícího výboru MAP
  4. Schválení jednacího a volebního řádu Řídícího výboru MAP
  5. Ustanovení Řídícího výboru a jmenování jeho členů
  6. Volba předsedy (místopředsedy) Řídícího výboru MAP
  7. Představení obsahu dokumentu MAP a strategického rámce MAP
  8. Harmonogram projektu MAP
  9. Výsledky dotazníkové šetření pro potřeby MAP od ředitelů škol
  10. Sestavení Pracovních skupin a jejich náplní
  11. Volba/jmenování vedoucích jednotlivých Pracovních skupin
  12. Různé
  13. Ukončení jednání

            Změna programu vyhrazena.  Předpokládaná doba jednání do 18 hod.

 

Jednání se zúčastní Mgr. Petr Hamáček - místostarosta města Jičín, Ing. Miroslav Kazda - vedoucí odboru školství MÚ Jičín, Ing. Petra Hnátová - hlavní manažer projektu Krajského akčního plánu (zkratka KAP), kteří jsou nominováni jako povinní členové řídícího výboru MAP. Jako host, se jednání zúčastní Mgr. Svatava Odlová, vedoucí oddělení primárního a zájmového vzdělávání Krajského úřadu Královéhradeckého kraje a odborná řešitelka v projektu KAP.

 

Na jednání jsou zváni zřizovatelé škol, ředitelé základních a mateřských škol, učitelé – „leadeři“, dále zástupci organizací neformálního a zájmového vzdělávání, základních uměleckých škol a v neposlední řadě i rodiče, kteří jsou doporučeni školskými radami nebo organizacemi (NNO) sdružujícími rodiče. Účastnit se můžete i v roli pozorovatelů i jako pozdější členové Řídícího výboru. Odhadujeme, že Řídící výbor MAP bude mít cca 20 členů pro zajištění jeho usnášeníschopnosti, celková kapacita účastníků v sále pro jednání je cca 40 osob.

 

V příloze posíláme návrh znění statutu řídícího výboru a návrh znění jednacího a volebního řádu řídícího výboru. Změny a schvalování těchto dokumentů jsou předmětem jednání. Zvažte, zda máte zájem stát se předsedou či místopředsedou řídícího výboru, případně koho za něj navrhujete.

 

Dne 17. 05. 2016 MŠMT zveřejnilo doporučenou strukturu Místního akčního plánu a Strategického rámce MAP.  Seznámení s těmito dokumenty je též předmětem jednání, ale můžete se s nimi seznámit předem.

 

Připravujete-li projektové záměry základních škol na výstavbu nadstandardního a finančně náročného zařízení nebo zařízení celokrajského významu, tak prosím věnujte pozornost samostatné příloze a do 27. 05. 2016 nahlaste svoje záměry zpracovatelům projektu KAP.

 

 

Těšíme se na spolupráci s Vámi

 

Mgr. Kamila Kabelková 
manažerka projektu MAP pro ORP Jičín
tel. 602 420 396

Otevřené zahrady Jičínska z. s.
ulice 17. listopadu 1074, 506 01 Jičín
www.otevrenezahrady.cz, otevrenezahrady@seznam.cz


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů