Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > V nabídce aktivit se nově objevuje setkávání zvané EduCoffee

V nabídce aktivit se nově objevuje setkávání zvané EduCoffee



V území ORP Jičín dosud chyběla platforma, na základě které by se mohli pedagogičtí profesionálové a zájemci z řad veřejnosti setkávat. Nabízíme podporu takové platformě, protože jednou z vizí projektu MAP je posílit kooperaci a spolupráci lidí v oblasti vzdělávání.

Setkávání v rámci "Sdílej svoji zkušenost" koncipujeme ve dvou formách:

EduCoffee


(bude v plánu akcí označováno E)

EduCoffee je forma setkání lidí stejného profesního zaměření u chutného nápoje, kterého popíjení zpříjemní diskutování s kolegy na zvolené téma. Neformální atmosféra, sdílení zkušeností i starostí, poznávání kolegů v území, navazování kontaktů a sbírání inspirace - to vše nabízí EduCoffee. Můžete se těšit na setkání nejen pedagogů MŠ a ZŠ, zvát budeme také pedagogy ze středních škol v území a Univerzity Hradec Králové. Vertikální propojení pedagogů může přinést velmi zajímavé výsledky.

Plánujeme setkání učitelů, kteří vyučují češtinu, jindy se dostanou nabídku matematikáři, jazykáři...

Za poskytnutí zázemí děkujeme odboru školství MěÚ Jičín - k dispozici bude přednášková místnost v přízemí zámku ve dnech pondělí až čtvrtek. Setkání budou probíhat v odpoledních hodinách, aby školám a kolegům odpadla starost se suplováním. Reagujeme tím na často zmiňovanou překážku účasti na akcích MAP-u. 
První setkání budou moderována, sami časem uvidíte, jak se osvědčí a my se těšíme na zpětnou vazbu od vás.

Na první EduCoffee 25. dubna zveme výchovné poradce. Více informací najdete zde.

Přímá přítomnost ve výuce


(bude v plánu akcí označováno PPV)

Tento druh setkávání je postaven na pozorování výuky či zapojení se do aktivit. Záleží na vyučující/m - o podmínkách rozhodne sám nebo ve spolupráci s kolegyní/kolegou. Spolupráce při organizaci mezi dvěma i více kolegy velmi doporučujeme, vždy se to ve dvou táhne lépe.

Pokud máte přání, abychom uskutečnili  konkrétní setkání, napište nám, nebo nás oslovte na našich akcích.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů