Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Pozvánka na jednání Řídicího výboru MAP 8.6.2016

Pozvánka na jednání Řídicího výboru MAP 8.6.2016



Datum konání:
8.6.2016

Vážený členové řídicího výboru,

Vážení zástupci dalších organizací podílejících se na vzdělávání dětí a mládeže, kteří jste projevili zájem o členství ŘV a nezúčastnili jste se ustavujícího jednání,

 

Předseda řídicího výboru projektu MAP a zpracovatel Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro ORP Jičín (dále jen projekt MAP) si Vás dovoluje pozvat na další jednání Řídícího výboru projektu MAP pro ORP Jičín, které se uskuteční ve středu 08. 06.2016 od 14 hodin v zasedací místnosti MěÚ Jičín, 17. listopadu 16, 5. patro (budova Arisu).

            Předběžný program jednání:

  1. Zahájení
  2. Podrobné představení strategického rámce MAP
  3. Výsledky dotazníkové šetření pro potřeby MAP od zpracovatele MAP
  4. Navržení sestavení pracovních skupin a jejich tematického zaměření
  5. Volba/jmenování vedoucích jednotlivých pracovních skupin
  6. Různé
  7. Ukončení jednání

            Změna programu vyhrazena.  Předpokládaná doba jednání do 16 hod.

 

V příloze posílám schválené znění statutu řídicího výboru a znění jednacího a volebního řádu řídicího výboru.

 

K 4. bodu jednání posílám samostatné příloze 4 návrhy na sestavení pracovních skupin a jejich tematického zaměření. Máte-li ještě jiný návrh k sestavení pracovních skupin, tak jej zašlete do 02. 06. 2016, abych je moha rozeslat ostatním členům ŘV jako podklad k jednání.

 

Jako důležité hledisko pro rozdělení pracovních skupin bych chtěla uvést, že v podané žádosti o dotaci jsme jako zpracovatel projektu MAP uvažovali o 3 skupinách po 4 osobách a vedoucí pracovní skupiny měl být zároveň členem ŘV MAP.

 

V dotazníku MAP.003 bylo ke každému ze 17 témat připsáno 15 – 20 osob, z nichž se většina členů u více témat opakuje. Z rozpočtu projektu MAP můžeme zaplatit odměnu pro maximálně 4 skupiny po 5 osobách. Při více skupinách a více osobách by musela část osob pracovat zdarma nebo se v průběhu období realizace projektu vystřídat (část období realizace projektu zdarma a část realizace projektu za odměnu, tudíž by byli částečně odměněni všichni účastnící pracovních skupin).

 

Z pohledu zpracovatele MAP je pro nás důležité zapojení, co nejširšího okruhu lidí a organizací, které se svojí činností dotýkají vzdělávání dětí a mládeže, ale z pohledu rozpočtu projektu MAP jsou naše možnosti zaplatit každou zapojenou osobu za účast omezené.

 

V průběhu měsíce června 2016 by mělo dojít minimálně ještě k jednomu širšímu setkání osob a organizací zapojených do projektu MAP, aby vznikly podklady ke stanovení priorit a cílů do strategického rámce MAP, který má být do 30. 09. 2016 schválen. 

 

Těšíme se na spolupráci s Vámi

 

Mgr. Kamila Kabelková 
manažerka projektu MAP pro ORP Jičín
tel. 602 420 396

Otevřené zahrady Jičínska z. s.
ulice 17. listopadu 1074, 506 01 Jičín
www.otevrenezahrady.cz, otevrenezahrady@seznam.cz

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů