Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Na jednání PS I - Předškolní vzdělávání byly naplánovány první aktivity spolupráce

Na jednání PS I - Předškolní vzdělávání byly naplánovány první aktivity spolupráce



Datum konání:
12.10.2016

Na základě požadavků mateřských škol, které vzešly z dotazníkového šetření MAP.008 probíhajícího do konce září 2016, se osm přítomných zástupkyň z řad ředitelů a pedagogů mateřských škol zamyslelo nad tím, jak bychom mohli odpovědět na tyto potřeby a zároveň naplnit schválený vzdělávací plán MAP prostřednictvím aktivit spolupráce uvnitř ORP Jičín, i nad tím, jak tyto aktivity spolupráce naplánovat a zrealizovat. 

Během jednání se objevilo hned několik konkrétních nabídek i poptávek na exkurze, ukázky metod výuky, ukázky práce s dětmi, mimoškolních aktivit, sdílení zkušeností a dalších podobných aktivit, které je možné finančně podpořit z projektu MAP. Cílem tohoto plánování a následné nezbytné realizace je využít různorodých zkušeností pedagogů a ředitelů z mateřských škol v blízkém okolí a budovat tak dlouhodobou spolupráci uvnitř přátelského prostředí. 

Na základě výsledků jednání zašlou realizátoři projektu všem školám zapojeným do projektu MAP v ORP Jičín nabídkový formulář, ve kterém mohou ředitelé škol zařadit do nabídky takové aktivity spolupráce, které by rádi nabídli ostatním. Prosíme všechny ředitele, aby neváhali oslovit své pedagogy. Je mnoho věcí, o které se můžete podělit a o které budou mít vaši kolegové zájem. 

Následně na základě těchto formulářů sestaví realizátoři projektu kompletní nabídku aktivit, na které se bude možné přihlásit prostřednictvím tohoto webu. O zveřejnění nabídku budou všichni aktéři projektu informování emailem. 

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. 

PA121703.JPG

PA121702.JPG


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů