Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Druhé jednání Pracovní skupiny I - Předškolní vzdělávání

Druhé jednání Pracovní skupiny I - Předškolní vzdělávání



Datum konání:
30.8.2016

Přivítání se ujala vedoucí skupiny Mgr. Zlatuše Kynčlová a předala slovo Mgr. Kamila Kabelkové, která postupně prošla body programu jednání. Mezi první bod měla patřit prezentace výsledků dotazníkového šetření MAP.008, které ale zatím nebyly zveřejněny, protože jej vyplnilo pouze 6 MŠ ze všech oslovených. Za realizátory projektu chápeme, že to bylo nešťastné období letních prázdnin a zkusíme MŠ oslovit ještě znova a výsledky zveřejníme později. Rychle se tak přešlo k hlavnímu bodu programu, čímž bylo vyjádření se k dokumentu Strategický rámec MAP. Kromě drobné připomínky k úpravě textu v odůvodnění cíle 1.2. nikdo neměl žádné návrhy na úpravy. Návrhy na úvodní větu do VIZE, která by sloužila jako "motto" MAP pro ORP Jičín bylo doporučeno hledat v citátech Jana Ámose Komenského nebo se skupina přikláněla k této větě: Jičínsko pro tvořivé prostředí ve vzdělávání.

Mimo tato hlavní témata seznámila Mgr. Kamila Kabelková přítomné s harmonogramem MAP a s chybějícími údaji ze škol, které jsou nezbytné k vytvoření analytické části MAP. 

Termín příští schůzky byl stanoven na 12.10.2016 od 15 hod. v 1. MŠ Jičín.

 

Budeme rádi, když se k návrhům vyjádříte buď emailem nebo přímo v diskuzi pod článkem.

Pokud máte jiný názor, budeme rádi, když nám ho sdělíte osobně, emailem, nebo přímo v diskuzi pod článkem.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů