Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Dotazník pro MAS a nositele MAP za MAP ORP Jičín

Dotazník pro MAS a nositele MAP za MAP ORP Jičín



Souhrnný dotazník za všechny typy vzdělávacích organizací v ORP Jičín byl měl reflektovat potřeby, investice a projekty v oblasti vzdělávání v našem území pro dotace z Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání (zkratka OP VVV) na období 2018-2020. Do aktivity byly zapojeny všechny mateřské i základní školy, základní umělecké školy a organizace neformálního a mimoškolního vzdělávání v celé České republice. 

Na základě těchto výsledků za každý MAP na území ČR vznikne přehled, o jaká témata je v ČR největší zájem. Dalším krokem bude jednání o možnostech realizace zjištěných návrhů. Cílem této aktivity je snaha otisknout do další výzvy tzv. šablon z OP VVV potřebná témata, která napomohou kvalitě vzdělávání a usnadní tak práci pracovníků v oblasti vzdělávání. 
 
Iniciátorem dotazníkového šetření je Národní síť Místních akčních skupin ČR, jejímiž členy jsou jednotlivé místní akční skupiny (specifický druh neziskových organizací), které zpracovávají ve většině území ČR v jednotlivých obcích s rozšířenou působností Místní akční plány rozvoje vzdělávání. Jedná se o první průzkum možných výstupů Místních akčních plánů rozvoje vzdělávání v rámci celé ČR.  
 
Realizátoři projektu MAP pro ORP Jičín vyplnili dle údajů, kterou nám ředitelé a zřizovatelé školských zařízení sdělili v předchozích fázích projektu, a které jsou součástí Strategického rámce MAP. Před odesláním dotazníku jsme pak takto předvyplněný dotazník rozeslali opět všem základním a mateřským školám ke kontrole, opravě a doplnění specifikací, a zástupce základní umělecké školy a organizací mimoškolního vzdělávání jsme poprosili o jeho vyplnění. 
 
 
Nyní máme k dispozici vyplněný a odeslaný dotazník za MAP ORP Jičín, který reflektuje potřeby, investice a projekty na celém území ORP Jičín. 
Vyplněný dotazník je ke stažení ZDE.
 
Všem, kteří nám poslali své připomínky k dotazníku, děkujeme. 
 
 
 

Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů