Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Články > Logická olympiáda

Logická olympiáda



Informace o soutěži pro děti 

Máš vlastní hlavu? Zjisti, co v ní je ....

... v této soutěži tě nikdo nezkouší. Ty sám můžeš zjistit, co dokážeš a co tě baví. 
... úlohy tě potrápí, ale taky tě budou bavit. 
... nejsi šprt a ze školy nenosíš samé jedničky? Logická olympiáda není o naučených znalostech, ale o zdravém rozumu, kreativním myšlení a schopnosti samostatného uvažování.

A na vítěze čeká mnoho zajímavých cen! 

 

O Logické olympiádě

... Logická olympiáda je určena všem žákům mateřských a základních škol (a odpovídajícím ročníkům víceletých gymnázií) a studentům středních škol, kteří mají hlavu na svém místě a chtějí porovnat své síly s ostatními z celé České republiky.

... nejdříve je nutno se do soutěže zaregistrovat se svým emailem.

... soutěž probíhá ve několika kolech – základní, krajské a finále. Základní kolo se řeší on-line – soutěžící mohou úlohy řešit ve škole, doma, v knihovnách, zkrátka kdekoli, kde se připojí na internet. 

  ... nejlepší z kategorie A, B a C z každého kraje postoupí do krajského kola a ti nejlepší z nich pak do celorepublikového finále. Zde budou moci porovnat své síly s ostatními finalisty při řešení logických problémů, soutěžích zaměřených na postřeh a rychlost úsudku a dalších a soutěžit o hodnotné ceny.


Registrace soutěžících do Logické olympiády 2017 byla zahájena 1. srpna 2017 a bude možná do 30. září 2017. 

více na www.logickaolympiada.cz 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů