Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Články > Eduteam nabízí online webináře i inspirace pro výuku na základních i středních školách

Eduteam nabízí online webináře i inspirace pro výuku na základních i středních školách



Pozornosti ředitelů i pedagogů doporučujeme web www.eduteam.cz. Na stránkách najdete nabídku seminářů, webinářů a "školinářů", inspirativní odkazy pro výuku na základních i středních školách a novinky ze světa vzdělávání.

www.eduteam.cz

V nabídce "Inspirace pro výuku" naleznete zajímavé odkazy na weby, projekty či programy, které můžete využít ve svých hodinách. Pro vyhledávání slouží velmi praktický filtr, ve kterém zadáte stupeň vzdělání, předmět či jazyk. 

Nabídka seminářů a webinářů není prozatím příliš bohatá, časem se však bude rozšiřovat.  Zároveň web zavádí nový termín "školinář" jako nejpohodlnější způsob prezenčního vzdělávání. Prostřednictvím stránek si vyberete seminář pro své pedagogy a lektor ve sjednaném termínu přijede na Vaši školu. Mimo tyto služby  nabízí web i možnost online doučování žáků a studentů.

Mimo to najdete na webu eduteam.cz aktuality z oblasti a novinky ve vzdělávání.

Ve velkém měřítku se web zaměřuje na využití digitálních technologií ve výuce a na IT dovednosti pedagogů. Web eduin.cz spravuje tým pedagogů a lektorů, kteří se již přes 10 let věnují rozvoji digitálních technologií ve školství. Kromě různých oblastí zapojení moderních technologií se zabývají i řadou jiných didaktických témat. Spolupracují s odborníky, metodiky, z různých oborů vzdělávání. Snahou webu je nabízet kvalitní komplexní nabídku vzdělávacích aktivit.

 

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů