Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > NIDV pořádá kurz Klima organizace a zve na setkání s vedením pedagogické fakulty

NIDV pořádá kurz Klima organizace a zve na setkání s vedením pedagogické fakulty



Kurz Klima organizace, který proběhne na pracovišti NIDV v Hradci Králové dne 24. ledna 2017 od 9:00 hodin, je zaměřen na obecné vysvětlení pojmu sociální klima v organizaci resp. na pracovišti. Právě příznivé sociální klima bývá jednou z charakteristik funkčního pracovního týmu. Obsah kurzu zahrnuje dále popis a vysvětlení vlastností klimatu, typů klimatu, působnosti klimatu se zřetelem na pracovní motivaci, spokojenost, soudržnost týmu, spolupráci v týmu, pracovní výkon a výkonnost, mezilidské vztahy na pracovišti. Dalšími dílčími tématy budou i klima školy, klima učitelského sboru a klima třídy, možnosti jejich diagnostikování a příblížení další práce se zjištěnými skutečnostmi (na základě zjištěných skutečností navrhnout a provést vhodnou intervenci, která by pomohla jak žákům, tak učitelům). Pro více informací a přihlášení klikněte ZDE.

Od 14:00 hod na pedagogické fakultě UHK proběhne kulatý stůl s vedením PdF. Prostředníctvím vzdělávacího programu bude navázána vzájemná spolupráce mezi vedením pedagogické fakulty v regionu a příjemci IPo MAP. Dále budou diskutovány otázky pregraduální přípravy učitelů se zřetelem na předškolní a základní vzdělávání a připravenosti absolventů na pedagogickou práci.

Za realizační tým MAP máme na vás prosbu k sepsání témat, opatření nebo námětů k změně či reflexi vhodné ke kulatému stolu s pedagogickou fakultou. Mělo by se týkat toho, co může pedagogická fakulta ovlivnit v rámci její činnosti např. v souvislosti s přípravou nových pedagogů, s péčí o stávající pedagogy a případné jiné profese ve vzdělávání do 15 let. Své náměty prosím posílejte do 15.1. 2017 na email map@otevrenezahrady.cz, a to  i v případě, že se setkání osobně nezúčastníte. Máte-li zájem o osobní účast na tomto setkání, přihlásit se můžete ZDE.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů