Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Martin Roman přijal pozvání do Jičína, setkají se s ním ředitelé škol i široká veřejnost

Martin Roman přijal pozvání do Jičína, setkají se s ním ředitelé škol i široká veřejnost



Datum konání:
12.1.2017

Martin Roman je autorem a donátorem charitativního projektu "Čtení pomáhá", zakladatelem nadace, podporující aktivity v oblasti vzdělávání, předsedou správní rady PORG, o.p.s., absolvent magisterského studia programu "Efektivita výuky a učení" na Institutu vzdělávání University College London. Zároveň je úspěšným manažerem a podnikatelem.

Ředitelé škol i další zájemci o setkání jsou zváni na kulatý stůl s Martinem Romanem, který proběhne 12. ledna 2017 od 12:30 v Porotním sále jičínského zámku. Setkání proběhne na téma "Efektivita výuky a vyučování". Více informací ke kulatému stolu naleznete ZDE.

Odpoledne se pak Martin Roman sejde s širokou i odbornou veřejností k veřejné debatě na téma "Efektivita výuky". Hosty setkání budou ředitelky místních škol Jaroslava Komárková, Blanka Kalátová Lisá a Zlatuše Kynčlová. Veřejná debata proběhne taktéž v porotním sále od 16:00 hod. Pro více informací klikněte ZDE.

Účast na obou akcích je bezplatná. 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů